LG’den 3G uyumlu bileklik telefonu

LG, Dünya’nın ilk 3G uyumlu bileklik telefonunu ürettiğini duyurdu.

Haberler 30.12.2008 - 17:27

Daha önce de kol saati ve telefon işlevine sahip ürünlerle pazara farklı bir yönden bakan firmalara öncülük eden LG; duyurduğu yeni modeli LG GD910 ile çıtayı yükseltiyor.

LG’nin önümüzdeki hafta Las Vegas’ta düzenlenecek CES 2009 fuarında görücüye çıkaracağı yeni model dünyanın ilk dokunmatik ekranlı 3G bileklik telefonu olma özelliğini taşıyor.

7.2 mbit bağlantı hızına ulaşabilen HSDPA standardını destekleyen telefon, ayrıca görüntülü konferans için bir kameraya sahip. 1,43 inçlik dokunmatik likit kristal ekrana sahip telefonun MP3 biçimli ses dosyalarını da çalıştırabildiği açıklandı.


Ürünün ilk olarak Avrupa pazarında ardından Kore pazarında piyasaya sürüleceğini belirten LG, cihazın TTS (Text To Speech) özelliği dışındaki detayları ve piyasaya sürülüş tarihi hakkında bilgi vermekten -şimdilik- kaçınıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız