Mads Langer albümüyle birlikte geliyor

Danimarkalı genç şarkıcı Mads Langer, özel bir akustik konser için Türkiye’ye geliyor.

Haberler 27.05.2011 - 16:49

2 Haziran’da Türkiye’de çok özel bir konser ile hayranlarıyla buluşacak Mads Langer'ın, Avrupa’da büyük başarı yakalayan ve listelerde 1 numaraya yerleşen hiti You’re Not Alone’un da olduğu, ilk albümü BEHOLD ile yakında sevenleriyle buluşacak.

Çok kısa sürede geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilir hale gelen şarkıcı ve söz yazarı Mads Langer’ın Behold albümü 2 Haziran’da Sony Music tarafından yayınlanıyor.

''Keith Jarrett gibi jazz müzisyenleri beni çok etkiledi. Bu büyük etkilenme neticesinde de şiirselliğim doruk noktasına ulaştı. Beni diğer etkileyen isimler için ise Ryan Adams ve Jeff Buckley’i de eklemem gerekir. Bu üçlünün sezgileri ve müzikaliteleri sayesinde kendi müziğime original halini verebilmemde faydaları ve beni ulaştırdıkları nokta tartışılamaz.

'Behold beynimdeki müziğin sabit akışkanlığının bir yansıması sayılabilir. Hayatımdaki diyalogların liriklere, fotoğraf karelerinin melodilerle hayat bulması olarak açıklanabilir.” diyor Mads.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız