Marmaray'a yakın yanan koltuk ulaşımı aksattı

İstanbul'da Marmaray Durağı yakınındaki bir köprü altında yanan koltuk sonucunda ulaşım seferlerinde yaklaşık yarım saat aksama yaşandı.

Haberler DHA 18.10.2019 - 09:22

İstanbul Bakırköy'de Marmaray Durağı yakınında yanan koltuk ulaşımda aksamaya neden oldu.

Yenimahalle'de meydana gelen olayda Marmaray'ın üstünden geçtiği alt geçitte bulunan eski bir koltuk henüz bilinmeyen bir nedenle yandı. Yangını fark eden istasyon görevlileri Marmaray seferlerini kısa bir süreliğine durdurarak durumu itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri evsizlere ait olduğu tahmin edilen yanan koltuğu kısa sürede söndürdü.

Duraklarda da kısa süreli yoğunluk oluşurken, durakta Teknik bir arıza sebebiyle seferlerimiz gecikmeli olarak yapılmaktadır anonsları yapıldı. Müdahale boyunca her iki istikamette de durdurulan seferler yangının söndürülmesiyle tekrar normal akışına döndü. Güvenlik görevlileri ise basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı.

VİDEO: MARMARAY'DA VATANDAŞLAR TÜNELDE YÜRÜDÜ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız