Meclis'te Atatürk tişörtüyle oturdu

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Meclis Genel Kurul Salonu'nda ceketini çıkardı, Atatürk tişörtüyle oturdu.

Haberler 31.10.2013 - 15:00

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, türban tartışmasının yaşandığı Meclis Genel Kurulu'na Atatürk resimli Türk bayrağı taşıyan tişörtle katıldı.

Yılmaz, Genel Kurul'da kürsüye çıkan BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'la sert tartışmalara girdi. Sakık, "O tekçi, ırkçı, ayrımcı antla ilgili gidip dava açmak faşizmdir, ırkçılıktır. Bunu Kürt çocuklarına uygulayan bütün anlayış ayrımcı ve tekçidir" deyince Yılmaz, "Sizin kongrelerinizde söylediğiniz PKK marşı ne oluyor? Asıl ırkçı sizsiniz" diye bağırdı.

Sakık'ın "Asıl ırkçı sensin! Her tarafından senin ırkçılık ve faşizm akıyor. Vallahi seni bütün Türkiye halkı da tanıyor" sözlerine karşılık Yılmaz, "Siz asıl kendi ırkçılığınızı örtmek için bunları söylüyorsunuz. Siz bağımsız milletvekili değilsiniz, PKK'nın vesayeti altındasınız" dedi.

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Meclis Genel Kurul Salonu'nda ceketini çıkardı, Atatürk tişörtüyle oturuyor.

Meclis Genel Kurulu'nda birleşime 15 dakika ara verildi. CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, ceketini çıkardı ve Atatürk tişörtüyle oturuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız