Mehmet Özhaseki'den "Ankaralı değil" eleştirilerine yanıt

'Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Mehmet Özhaseki, kendisine yönelik yapılan "Ankaralı değil" eleştirilerine yanıt verdi: "1950’ye kadar gittim, Ankaralı başkan yok."

Haberler DHA 19.03.2019 - 06:17

'Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Söğütözü’nde düzenlenen 'Ankara’nın Değerleri Buluşması' programında Doğu ve Güneydoğu Anadolulu iş insanlarıyla bir araya geldi.

Özhaseki burada yaptığı konuşmada, kendisine yöneltilen 'Ankaralı değil' şeklindeki eleştirilere değindive şunları söyledi:

"Buradaki kardeşlerimizin birçoğunun doğum yeri farklıdır. Şimdi sizin çocuklarınız aday olamayacak mı bir yere. İdareye talip olamayacaklar mı. Milletvekili, belediye başkanı olamayacak mı. Böyle ayıp bir şey söylenebilir mi? Zaten Çankaya’da bir belediye başkanları var, ben ayıpladığım için söylemiyorum, Tunceli doğumlu bir arkadaş. Yenimahalle’deki Afyon doğumlu bir arkadaş. 1950’ye kadar gittim, Ankara’da acaba Ankara doğumlu birisi belediye başkanlığı yapmış mı diye, ne yazık ki onu da bulamadım." 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız