Merlin'indeki 'sihirli' Türk

CNBC-e'nin fantastik dizilerinden 'Merlin'in son bölümünde, yönetmen hanesinde bir Türk'ün, Metin Hüseyin'in adı yer aldı.

Haberler 16.02.2010 - 19:06

Sabah gazetesinin haberine göre Türkiye'de CNBC-e'de gösterilen fantastik dizi 'Merlin'in Türk kökenli yönetmeni Metin Hüseyin'e, ismini jenerikte gören akrabalarından e-mail yağıyor.

'Merlin'in CNBC-e'de gösterilen son bölümlerinde, yönetmen olarak yer alan Metin Hüseyin Kıbrıslı bir Türk ama aslında İngiliz vatandaşı. Ve ne KKTC, ne de Türkiye onu tanıyor. Ama şimdi Hüseyin'e internet üzerinden, anlamadığı Türkçe dilinde mesajlar yağıyor.

Hüseyin, İngiltere'de yabancı bir yönetmenden ırk konusuyla ilgili işler beklendiğini söyledi ve ''Bu durumda kendinizi marjinal işler yaparken bulabiliyorsunuz. Ancak genel anlamda popüler, herkesin izleyebileceği işler yaptım." diye konuştu.

Hüseyin, 'Merlin'in 2. sezonunda birçok bölümde yönetmenlik yaptı.

'Merlin' her Pazar saat 20.00'de CNBC-e'de.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız