Mersin Limanı'nda 1 ton kokain ele geçirildi

Mersin Limanı'nda, Ekvador'dan gelen gemide muz kolilerine gizlenen 1 ton kokain ele geçirildi. Ticaret Bakanı Muş, "Bu yakalama, Türkiye'de bugüne kadar yapılmış en büyük çaplı kokain yakalamasıdır" ifadesini kullandı.

Haberler NTV Haber, DHA 16.06.2021 - 10:30 Son Güncelleme : 16.06.2021 - 16:10

Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından Mersin Limanı'nda 1 ton kokain ele geçirildi.

TÜRKİYE'DE YAPILAN EN BÜYÜK KOKAİN OPERASYONU

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, operasyonun Türkiye'de bugüne kadar yapılmış en büyük operasyon olduğuna dikkat çekti.

Muş, operasyon nedeniyle Gümrük Muhafaza ekiplerini kutladı.

KOKAİN MUZ KOLİLERİNE GİZLENMİŞ

Ele geçirilen 1 ton kokain, İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı narkotik polisleri ve Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personelince liman içerisinde sergilendi.

EKVADOR'DAN GELMİŞ

Kokain maddesinin, muz kolileri içerisinde gizlendiği ortaya çıktı. 1 tonluk kokainin Ekvador'dan Mersin Limanı'na ulaştığı da kaydedildi.

Mersin Valiliği'nden yapılan açıklamada, gemide bulunan kokainle ilgili soruşturmanın çok yönlü devam ettiği belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız