Meteorolojiden 27 il için sarı kodlu uyarı: Kar ve yağmur geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun geneli yağışlı hava etkisinde olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde 27 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı.

Haberler ntv.com.tr 24.11.2021 - 12:49

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 27 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. 

Adana, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Manisa, Ordu, Rize, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Yozgat, Bayburt ve Yalova için sarı kodlu uyarı yapılırken, Muğla için turuncu kodlu uyarı yapıldı. 

Uyarılarda, Erzurum, Gümüşhane, Artvin, Erzincan, Giresun, Kayseri, Ordu, Samsun, Yozgat, Rize, Sivas ve Bayburt'un bazı kesimlerinde kar beklendiği belirtildi. 

DOĞU KARADENİZ'DE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Giresun ve Trabzon çevrelerinde kuvvetli, Rize ve Artvin'in kuzey kesimlerinde yer yer çok kuvvetli sağanak beklendiği vurgulandı.

Açıklamada, ulaşımda aksamalar, su baskını, heyelan ve yüksek kesimlerde buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Kuvvetli yağışın, bu gece saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

VIDEO: SEL SULARINDA YÜZÜP BALIK TUTTULAR

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız