Nihat Özdemir'in acı günü

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili ve eski Fenerbahçe 2. Başkanı Nihat Özdemir'in eşi vefat etti.

Haberler ntv.com.tr 23.01.2016 - 12:29

Eski Fenerbahçe yöneticilerinden ve TFF Başkanvekili Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Fenerbahçe kulübü, resmi siteden bir başsağlığı mesajı yayımladı. Açıklamada, Gülseren Özdemir’in, Amerika’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği belirtilerek, başsağlığında bulunuldu. Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Kulübümüzün uzun yıllar 2.başkanlığını yapan, 4654 numaralı Yüksek Divan Kurulu üyemiz, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Sayın Nihat Özdemir’in kıymetli eşi Sayın Gülseren Özdemir’in, Amerika’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhume Gülseren Özdemir’e Allah’tan rahmet, başta Özdemir Ailesi olmak üzere merhumenin tüm ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Merhumenin cenaze töreni ile ilgili bilgiler daha sonra kamuoyuyla paylaşılacaktır."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız