NTV’ye ‘etik’ ödülü

Toplumsal Etik Derneği, her yıl verilen etik ödüllerinde medya dalında NTV’yi ödüle layık gördü.

Haberler 16.01.2010 - 17:11

Kaybolmakta olan etik değerleri yüceltme amacıyla kurulan bir sivil toplum kuruluşu olan Toplumsal Etik Derneği, "etik davranışları teşvik amacıyla" her yıl verdiği etik ödüllerinin sahiplerini açıkladı.

Toplumsal Etik Derneği Başkanı Ahmet Akgün; doğru, dürüst ve etik ilkelere özen göstererek yaptığı yayınlar nedeniyle bu yıl medya dalında ödüle NTV'nin layık görüldüğünü açıkladı.

Dernek, mesleklerini yaparken etik değerlere gösterdikleri saygı nedeniyle ses sanatçısı Yıldız İbrahimova'yı, İş Bankası’nı, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'i de ödüllendirdi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun düşen helikopterinden hayatını kaybeden muhabir İsmail Güneş anısına da İhlas Haber Ajansı’na ödül verildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız