O anı çekmeye çalıştı!

Konya'da 24 yaşındaki genç bir adam, otobüs terminalinde kendini asarak yaşamına son verdi. Olay yerine gelen vatandaşların cesedin fotoğrafını çekmeye çalışması dikkat çekiciydi.

Haberler DHA 16.03.2016 - 11:57

Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı 24 yaşındaki Mustafa Çolak, Konya'nın merkez Selçuklu İlçesinde bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki akaryakıt istasyonunda intihar etti.

Çolak, bu sabah 07.45 sıralarında, akaryakıt istasyonundaki inşaat iskelesi üzerine çıkarak ipi tavana bağladı ve daha sonra kendisini boşluğa bıraktı.

Durumu fark eden akaryakıt istasyonu çalışanları, polis ve sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Çolak'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Bu sırada meraklı vatandaşlara olay yerine gelip, asılı olan cesedin fotoğrafını cep telefonlarıyla çekmek istemesi dikkat çekti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız