Obama'dan Erdoğan'a telefon

AK Parti'nin oyların yüzde 50'sini aldığı genel seçimler nedeniyle Başbakan Erdoğan'a gelen tebrik mesajlarına yenileri ekleniyor.

Haberler 14.06.2011 - 19:22

ABD Başkanı Barac Obama, Başbakan Erdoğan'ı telefonla arayarak milletvekili genel seçimlerinde elde ettiği başarı nedeniyle kutladı.

Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorb Jugland da, Erdoğan'ı telefonla arayarak kutlayanlar arasındaydı.

Başbakan Erdoğan'ı arayan Jugland, seçimin sonucunu ''çok etkileyici'' diye nitelendirerek, başarı diledi.

''Balkon'' konuşmasını takdir ettiklerini ifade eden Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Jugland, yeni anayasa sürecinin çok önemli olduğuna işaret etti.

Erdoğan da Jugland'a teşekkür ederek, yeni anayasa konusunda tüm siyasi partileri ziyaret etmeyi planladığını dile getirdi.

TÜSİAD'DAN LİDERLERE
Öte yandan TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, Milletvekili Genel Seçimleri sonucu TBMM'ye giren partilerin başkanlarını kutladı.

TÜSİAD tarafından yapılan yazılı açıklamada, Ümit Boyner'in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefon görüşmesi yaparak seçim sonuçlarından dolayı kutladığı ve yeni dönem için başarılar dilediği bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız