Oğlunu IŞİD'den kurtaran Tunuslu Tuğgeneral saldırıda öldü

Oğlunu terör örgütü IŞİD’ten kurtaran Tunuslu Tabip Tuğgeneral Fethi Beyyud, Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısında öldü.

Haberler Anadolu Ajansı 30.06.2016 - 00:38 Son Güncelleme : 30.06.2016 - 00:40

Beyyud’un yakınları, yaptıkları açıklamada, Beyyud’un oğlunun bir müddet önce okumak için Türkiye’ye gittiğini ve orada sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla IŞİD üyeleriyle tanışarak Suriye’ye geçtiğini ifade etti.

Beyyud'un, oğlunun Türkiye’ye dönmesi için ikna çabalarının sonuç verdiğini kaydeden yakınları, oğlunun, Türkiye’ye dönüşünde gözaltına alındığını söyledi.

Saldırının meydana geldiği sırada Beyyud'un Tunus’tan oğlunu ziyarete gelen eşini beklediğini dile getiren yakınları, Beyyud ve eşinin oğullarıyla birlikte Tunus’a dönmeyi planladıklarını aktardı.

Tunus Dışişleri Bakanlığı tarafından daha önce yapılan yazılı açıklamada, Askeri Hastanenin Pediatri Bölümü Başkanı olan Askeri Tabip Tuğgeneral Fethi Buyud’un dün Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısında hayatını kaybettiği açıklanmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız