Oğlunu kurtardı kendisi boğuldu

Denizli'nin Çivril ilçesinde serinlemek için oğluyla sulama kanalına giren baba, akıntıya kapılan oğlunu kurtarmak isterken hayatını kaybetti.

Haberler Anadolu Ajansı 08.07.2014 - 05:21

Alınan bilgiye göre, Erhan Şahin (19), Hüseyin Horsunlu (32) ile 6 yaşındaki ismi henüz öğrenilemeyen oğlu, serinlemek için Çıtak Mahallesi Köyardı mevkisinde Devlet Su İşlerine ait sulama kanalına girdi.

Bir süre suda oğlu ve arkadaşıyla yüzen baba Horsunlu, akıntıya kapıldıklarını fark edince oğlunu sudan çıkardı, fakat kendisi akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

Kendi imkanlarıyla sudan çıkan Şahin ise durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin başlattığı çalışmada Horsunlu'nun cesedi yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta sulama kanalında bulundu.

Horsunlu'nun cesedi otopsi yapılmak üzere Çivril Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız