Ölen annesiyle 8 yıl yaşadı

Fatih'te akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen bir kadının ölen annesinin cenazesiyle 8 yıl aynı evde yaşadığı iddia edildi. Ölen kadının kızı gözaltına alınırken, annesinin olduğu iddia edilen kemikler Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Haberler 01.08.2012 - 02:16

Bir kadının 8 yıl önce ölen annesiyle aynı evde yaşadığı iddia edildi.

Fatih'te 3 katlı apartmanın en üst katında oturan Nazan Ö. evdeki hurda malzemeleri satmak için eve hurdacı çağırdı.

Hurdacı Hasan Çetinkaya, evde bulunan buzdolabını aldıktan sonra yataktaki kemik parçalarını fark etti. Evden kaçan Çetinkaya, olayı polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri Çetinkaya’nın tarif ettiği odada bulunan yatakta 8 yıl önce ölmüş 88 yaşındaki Emine Ö.’nün kemik parçaları ile karşılaştılar.

Olay yeri ve inceleme ekipleri evde çalışmalarını tamamladıktan sonra, Emine Ö’nün kemikleri ve giysileri ile Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Emine Ö.'nün üzerinde bulunan giysilerden yaklaşık 8 yıl önce kış ayında vefat ettiğini, yaşanılan dairenin çatı katı olması nedeniyle de çevreye az koku yaymış olabileceği ifade edildi.

Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen Nazan Ö. gözaltına alınarak Şehremeni Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız