Önce Anıtkabir'e giden Muharrem İnce seçim turuna çıktı

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, şu sıralar devam etmekte olan TÜRK-İŞ ziyareti sonrası, önce DİSK’e ardından da HAK-İŞ’e gidecek. İnce, tüm bu ziyaretler öncesi Anıtkabir’deydi.

Haberler NTV 08.05.2018 - 11:13 Son Güncelleme : 08.05.2018 - 11:16

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’nin adayı olan Muharrem İnce, güne Anıtkabir ziyaretiyle başladı.

CHP’lilerle birlikte Aslanlı Yol'dan yürüyerek Ata’nın huzuruna çıkan İnce, mozoleye çelenk bıraktı, saygı duruşunda bulundu ve ardından Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek Anıtkabir özel defterini imzaladı.

İnce buraya, “Cumhurbaşkanı adayı olarak karşınızdayım. Cumhuriyetin 100. yılında sorunlarını çözmüş, geleceğe güvenle bakan bir ülke olacağımıza söz veriyorum.” diye yazdı.

Anıtkabir’in ardından İsmet İnönü’nün kabrine geçen ve burada da saygı duruşunda bulunan İnce’nin sonraki durağı TÜRK-İŞ oldu. Başkan Ergün Atalay tarafından karşılanan İnce, buradan DİSK’i daha sonra da HAK-İŞ’i ziyaret ederek günü tamamlayacak.

İnce’nin bu ziyaretleri sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan istediği randevuya yanıt gelmesi durumunda bir açıklama yapması bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız