Örümcek Adam'ın sevgilisi kim olacak?

Yeni Spider Man’in çekimleri aralık ayında başlıyor. Andrew Garfield’in Peter Parker rolüyle kamera karşısına geçeceği filmde yeni Mary Jane'in kim olacağı merak konusu...

Haberler 20.08.2010 - 12:04

Daha önce Tobey Maguire (Peter Parker) ve Kirsten Dunst’ın (Mary Jane Watson) başrollerini oynadığı ‘Spider-Man’, aralık ayında ‘500 Days of Summer'la tanınan, Marc Webb tarafından tekrar çekiliyor.

‘The Other Boleyn Girl’ filmindeki rolüyle beğeni toplayan Andrew Garfield’ın Örümcek Adam’ı oynayacağı filmin kadın başrol oyuncusu ise henüz belirlenmedi.

Mary Jane’i canlandıracak adaylar arasında Ophelia Lovibond, Lilly Collins, Teresa Palmer, Emma Roberts ve Mary Elizabeth Winstead yer alıyor.

Adı henüz konmamış olan üç boyutlu yeni Örümcek Adam filmi Peter Parker'ın hikayesinin başlangıcını anlatacak. Çekimleri Aralık ayında başlayacak olan film, 2012 Temmuz'unda sinemalarda gösterime girecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız