Otomobil drenaj kanalına düştü: 2 ölü, 2 yaralı

Malatya-Kayseri karayolunda kontrolden çıkan otomobil, drenaj kanalına düştü. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Haberler DHA 15.08.2015 - 20:41

İddiaya göre 27 U 9139 plakalı otomobili kullanan Osman Deveci direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki yağmur drenaj kanalına düştü. Hurdaya dönen otomobil sürücüsü Osman Deveci ile araçta bulunan Mehmet Akbalaban olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada isimleri öğrenilemeyen 2 kişi de ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaza yerinde yapılan incelemelerin ardından ölen 2 kişinin cenazeleri otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna konuldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız