Özbekistanlı kadın, evinde bıçaklanmış olarak ölü bulundu

Konya'da Özbekistan uyruklu Irodakhon Djuraboeva evinde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış olarak ölü bulundu. Cinayet şüphelisi olarak aranan Afgan Noor Muhammed Subhanool, polis tarafından yakalandı. Subhanool'un, ilk ifadesinde cinayeti itiraf ettiği belirtildi.

Haberler DHA 25.04.2022 - 15:00

Konya'da 39 yaşındaki Özbekistan uyruklu kadın evinde ölü bulundu.

Olay, saat 07.00 sıralarında Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi Keykubat Sokakta meydana geldi. Irodakhon Djuraboeva'dan haber alamayan arkadaşı eve geldi.

Arkadaşı kapıyı açan olmayınca durumdan şüphelenip çilingir yardımıyla içeri girdiğinde Djuraboeva’yı kanlar içinde buldu ve ardından polis ve sağlık görevlilerine haber verdi.

İhbar üzerine çağrılan sağlık görevlileri Djuraboeva'yı vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklanarak öldürülmüş olduğunu belirledi.

Djuraboeva'nın cansız bedeni otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, Djuraboeva'yı öldüren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

AFGAN CİNAYET ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

Afgan Noor Muhammed Subhanool (42) Çumra ilçesi Küçükköy Mahallesi'nde polis tarafından yakalandı. Subhanool'un, ilk ifadesinde, Djuraboeva'yı öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi.

VİDEO: METROBÜSTE KADIN YOLCUYU BÖYLE TEHDİT ETTİ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız