'Pandora'nın Kutusu' NTV'de açılıyor

Sokaktaki vatandaş devlete güveniyor mu, devletten ne bekliyor? Toplum reformlara nasıl bakıyor? Oğuz Haksever ve Bekir Ağırdır’la Pandora’nın Kutusu her Çarşamba 22.15’te NTV’de.

Haberler 31.10.2012 - 13:44

Her hafta Pandora’nın Kutusu’nu açmaya hazırlanan Oğuz Haksever ve Bekir Ağırdır, rakamların diline tercüman olacak. Konusunda uzman konukların yer alacağı programda bilimsel kabul edilen araştırma sonuçları, siyasi-sosyal geniş bir yelpazede değerlendirilerek izleyiciye aktarılacak.

Pandora’nın Kutusu bu hafta ‘Cumhuriyet’i konuşuyor. Bekir Ağırdır ve Oğuz Haksever’in konuğu Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Katırcıoğlu.

Cumhuriyet neden kuruldu? Sokaktaki vatandaş devlete güveniyor mu, devletten ne bekliyor? Devlet vatandaşına güveniyor mu? Toplum reformlara nasıl bakıyor?

Bütün bu soruların yanıtları Pandora’nın Kutusu’ndan çıkacak...

Oğuz Haksever ve Bekir Ağırdır’la Pandora’nın Kutusu her Çarşamba 22.15’te NTV’de.

Twitter adresi: @pandorakutu
Soru ve görüşleriniz için: pandoraninkutusu@ntv.com.tr

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız