PKK kampları yine vuruldu

SON DAKİKA HABERİ: Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki 3 bölgede bulunan PKK kamplarına hava harekatı düzenledi.

Haberler Anadolu Ajansı 22.09.2017 - 08:12 Son Güncelleme : 22.09.2017 - 09:35

Son dakika haberi! 

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak'ın kuzeyindeki Kandil, Metina ve Gara bölgelerinde bulunan PKK kamplarına hava harekatı düzenledi.

TSK'nın internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak kuzeyinde bulunan bölücü terör örgütüne ait hedeflerin etki altına alınmasına devam edilmektedir.

21 Eylül 2017 tarihinde Irak kuzeyindeki Kandil, Metina ve Gara bölgelerinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekâtı icra edilmiş, bölgede saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü mensupları tarafından kullanılan; silah mevzii, barınak ve silah/mühimmat depoları imha edilmiştir.

Harekâta katılan uçaklar emniyetle üslerine dönmüşlerdir."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız