PKK Siirt'te saldırdı: 2 şehit

Siirt'in Eruh ilçesinde teröristelerin saldırısında 2 asker şehit oldu. Pervari ilçesinde de jandarma ve emniyete düzenlenen saldırıda 1'i ağır iki çocuk yaralandı.

Haberler 18.08.2011 - 21:26

Siirt'in Eruh ilçesindeki Bilgili jandarma karakoluna PKK'lı teröristlerin roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda 2 asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı.

Pervari ilçesinde de emniyet müdürlüğü, jandarma ve bazı kamu binalarına terör örgütü pkk militanları tarafından düzenlenen silahlı ve roketatarlı saldırı sonrası çatışma çıktı.

Çatışmada 15 yaşındaki İsmail Erik ağır, 12 yaşındaki Mehmet Akbulut hafif yaralandı. Yaralı Erik, ilk müdahalenin ardından Siirt Devlet Hastanesine sevk edildi.

Saldırıların ardından bölgelerde operasyonlar başlatıldığı kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız