Polis cinneti: 3 ölü

Elazığ'da görevli bir özel harekat polisi, boşanmak üzere olduğu eşi ile kayınvalidesi ve kayınpederini öldürdü.

Haberler Anadolu Ajansı 29.09.2013 - 01:34

Elazığ'da bir polis memuru, aralarında boşanma davası bulunan eşi ile kayınvalidesini ve kayınpederini tabancayla vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Van Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Selim M. (28), kayınpederi Bayram Sönmez'in Elazığ Abdullahpaşa Mahallesi'ndeki evine geldi.

Aralarında boşanma davası bulunan eşi Zeliha M'nin (23) yanı sıra kayınvalidesi Ayten ve kayınpederi Bayram Sönmez ile tartışan Selim M, beylik tabancasıyla eşine ve aile bireylerine ateş açtı.

Kayınvalide Sönmez, olay yerinde, polisin eşi ve kayınpederi ise kaldırıldıkları Fırat Üniversitesi Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Polis memuru Selim M, olaydan sonra polis ekiplerine teslim oldu. Selim M'ye, bir süre önce mahkeme tarafından evden uzaklaştırma cezası verildiği belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız