Rahip Santoro'nun kilisesine tehdit notu

Trabzon’da öldürülen rahip Santoro’nun görev yaptığı Santa Maria Katolik Kilisesi’ne, yeni yılın başlarında tehdit notu bırakıldığı iddia edildi.

Haberler NTV Haber 15.02.2011 - 00:15

Trabzon'da Santa Maria Katolik Kilisesi'nin çatısındaki hacın indirilmesi için kilisenin bahçesine tehdit notu bırakıldığı öne sürüldü. Polis olayı araştırıyor.

İddiaya göre, yılbaşının ertesi günü Santa Maria Kilisesi'nin çatısındaki ışıklandırılmış hacın kaldırılmasını isteyen 5 kişilik grup kilisenin önüne giderek slogan attı.

Grup, "Kilisenin tepesindeki haçı ya siz indirin, ya biz indireceğiz" yazısıyla birlikte yanıcı bir maddeyi de kilisenin bahçesine atıp kaçtı.

Kilise görevlilerinin haber vermesi üzerine polis, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi ancak henüz olaya karışanların kimlikleri tespit edilemedi.

Santa Maria Katolik Kilisesi’nin İtalyan rahibi Andrea Santoro, 5 yıl önce ayin sırasında öldürülmüştü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız