Jetler saldırı hazırlığındaki teröristleri vurdu

Şırnak ve Ağrı kırsallarında saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 7 terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerince düzenlenen hava harekatında vuruldu

Haberler Anadolu Ajansı 07.09.2017 - 14:10

Arşiv
Türk Silahlı Kuvvetlerince Şırnak ve Ağrı kırsallarına düzenlenen hava harekatlarında, üs bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 7 terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesindeki açıklamaya göre, Şırnak'ın Silopi ve Ağrı'nın Diyadin ilçesi kırsallarında üs bölgelerine saldırı hazırlığındaki teröristler tespit edildi.

Hareket halindeki teröristlere yönelik hava harekatında savaş uçakları, Silopi'de 2, Diyadin'de 5 olmak üzere silahlı 7 teröristi etkisiz hale getirdi.

Öte yandan bölücü terör örgütünden kaçan bir terörist, Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçlerine teslim oldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız