'Salıcı ne yaptı ki partide gündeme gelsin'

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul İl Başkanı Salıcı'nın durumunun parti yönetiminde tartışılıp tartışılmayacağının sorulması üzerine, "Salıcı ne yaptı ki durumu parti yönetiminin gündemine gelsin" dedi.

Haberler NTV Haber 31.10.2012 - 14:17

Rize'de Karadeniz Kalkınma Kurultayı'na katıldıktan sonra Hopa'ya giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Darbeye karşı olduklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı'nın sözlerini de değerlendirdi.

Gazetecilerin, Salıcı'nın durumunun parti yönetiminde tartışılıp tartışılmayacağını sorması üzerine Kılıçdaroğlu, "Salıcı ne yaptı ki durumu parti yönetiminin gündemine gelsin?" dedi.

Kılıçdaroğlu, gündemdeki "çiftbaşlılık" tartışmalarına ilişkin de, Cumhurbaşkanı ile Başbakan arasında ne tür diyaloglar geçtiğini bilmediklerini ve ana muhalefet partisi olarak bu polemiğin içine girmek istemediklerini ifade etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız