Şehit ailesini kuşkulandıran telefon

Şırnak'ın Silopi ilçesinde polisevine yapılan saldırıda şehit olan polis memuru Gökmen Şimşek'in ailesi, aldıkları bir telefonun ardından savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Haberler 14.05.2011 - 12:09

Şehit Polis memuru Gökmen Şimşek'in ailesi, gizli bir numaradan telefon geldiğini ve şehidin mesai arkadaşı olduğunu söyleyen kişinin olayın araştırılması gerektiğini söylediğini belirtti.

Aile arayan kişinin kendilerine emniyetin çatısında sürekli keskin nişancılar bulunduğunu, ancak o gün o saatte keskin nişancıların çatıda olmadığını ifade ettiğini belirtti.

Aile, telefon üzerine olayın araştırılması için savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Emniyet Müdürlüğü önündeki polis noktasına yapılan saldırıda Gökmen Şimşek ve Muharrem Ünlü şehit olmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız