Selde kaybolan çocuğun cesedi bulundu

Artvin'in Şavşat ilçesinde 3 gün önce meydana gelen selde kaybolan 6 yaşındaki çocuğun cesedi 5 kilometre uzaklıkta bulundu.

Haberler 17.07.2009 - 12:37

Şavşat ilçesinden geçen Tigrat Deresi'ndeki bentlerin yıkılması sonucu meydana gelen selde kaybolan Selin Demiral'ı bulmak için dünkü çalışmalarına yağış nedeniyle ara veren ekipler, günün aydınlanmasıyla yeniden bölgede arama kurtarma çalışmalarına başladı.

Jandarma ekipleri, olay yerinden 5 kilometre uzaklıkta Bahçecik Mahallesi mevkisinde, dere kenarında Selin'in cesedini buldu.

Şavşat ilçesinde önceki gün meydana gelen selde, Lütfiye Acar (87), Özgen Demiral (59), eşi Dildar Demiral (61) ve Mavinur Durmuş'un (43) cesetleri bulunmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız