Sınırda yakalanan 2 Rus adliyede

Dün Jandarma Hacıpaşa Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde, Suriye istikametinden Türkiye'ye geçerken yakalanan Rus uyruklu iki kişi adliyeye sevk edildi.

Haberler NTV Haber 22.01.2014 - 13:10

Suriye sınırından Türkiye'ye geçerken yasak bölgede "Dur" ihtarı üzerine teslim olan Rus uyruklu 2 kişinin jandarmadaki sorgusu tamamlandı.

Altınözü İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gözaltına alınan 2 kişi ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Dün Jandarma Hacıpaşa hudut karakolu sorumluluk bölgesinde, birinci derece askeri yasak bölgede, Suriye istikametinden Türkiye'ye iki kişinin geçtiği tespit edilmişti. Ellerinde çanta bulunan iki kişi "Dur" ihtarı üzerine teslim oldu. Şahısların üzerinde 1 Glock marka silah, 7 cep telefonu, 3 adet mikro hafıza kartı ve 1 adet taşınabilir bellek bulundu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız