Şizofren komşudan 30 bıçak darbesi

Çorum'da 66 yaşındaki Selvet Güden, şizofreni hastası olduğu iddia edilen komşusu tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Yapılan ilk incelemede Güden'in 30 bıçak darbesi aldığı belirlendi.

Haberler Anadolu Ajansı 15.01.2013 - 23:33

Çorum'da şizofreni hastası olduğu iddia edilen kişi, tartıştığı komşusunu 30 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Selvet Güden (66), ilköğretim okulunda eğitim gören çocuğunu almak üzere Gülabibey Mahallesi'ndeki evinden çıkıp kendisine ait otomobile binmek istediği sırada yanına gelen yan apartmandaki komşusu Ekrem A. (54) ile henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olayda Güden ve Ekrem A, birbirlerini darbetti.

Korunmak amacıyla otomobiline binen Güden'in peşinden araca koşan Ekrem A, bıçakla komşusunu birçok yerinden yaraladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Güden'in yaşamını yitirdiğini belirlendi.

Zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Güden'in cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Yapılan ilk incelemede Güden'in boğaz, göğüs ve kasık bölgelerinden 30 bıçak darbesi aldığı öğrenildi.

Şizofreni hastası olduğu ileri sürülen zanlının, komşusu Selvet Güden'le husumeti bulunduğu öğrenildi.

Bu arada Selvet Güden'in Almanya'da uzun bir süre işçi olarak çalıştıktan sonra yaklaşık 8 yıl önce emekli olduğu ve memleketi Çorum'a geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız