Sobayı yakmaya çalışırken yangın çıkardı

Bursa'da yalnız yaşadığı evinde sobayı yakmaya çalışırken çıkan yangında dumandan etkilenen 80 yaşındaki kişi hastaneye kaldırıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 15.11.2018 - 09:54

Bursa merkez Osmangazi ilçesinde, sobayı yakmaya çalışırken halının tutuşması sonucu çıkan yangında dumandan etkilenen kişi tedavi altına alındı, ev kullanılamaz hale geldi.

Demirkapı Mahallesi 12. Bayır Sokağı'ndaki 2 katlı binanın üst katında yalnız yaşayan İsmail Balaban (80), sobayı yakarken kıvılcımların sıçradığı halı tutuşunca yangın çıktı.
Komşuların alevleri fark etmesi üzerine Balaban evden çıkarıldı. Dumandan etkilenen Balaban, sağlık ekiplerince Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 3 itfaiye ekibinin yaklaşık 2 saat süren müdahalesi sonucu yangın söndürüldü. Yangında, ev kullanılamaz hale geldi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız