Stajyeri taciz eden Meclis çalışanı memurluktan çıkarıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde lise öğrencisi stajyer kızı taciz ettiği iddiasıyla hakkında idari soruşturma başlatılan kişi memurluktan çıkarıldı.

Haberler NTV Haber 01.03.2018 - 20:45

Olay geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı. Meclis'te görev yapan F.K. isimli kişinin, 4 ay boyunca lise öğrencisi bir stajyeri taciz ettiği iddia edilmişti.

Meclis Genel Sekreterliği’nin olay üzerine görevlendirdiği müfettiş raporunu tamamladı. Tanık beyanlarının yer aldığı raporda taciz olayının Meclis Ana Bina'daki koridor boşluğunda yaşandığı belirtildi.

Meclis Yüksek Disiplin Kurulu'nun gündeme aldığı dosya üzerinde yapılan oylama sonucu, 24 yıldır Meclis'te çalışan F.K., memurluktan çıkarıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız