Suikast iddiasına soruşturma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a suikast düzenleneceği iddialarıyla ilgili soruşturma başlattı.

Haberler ntv.com.tr, Anadolu Ajansı 20.02.2015 - 13:00

Söz konusu iddia bugünkü bazı gazetelerde yer aldı.

Haberlerde, Sümeyye Erdoğan'a suikast hazırlandığı ve Twitter üzerinden konuyla ilgili bazı yazışmalar yapıldığı iddia ediliyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bu haberler sonrası soruşturma başlattı. Başsavcılığın, haberleri ihbar kabul ederek resen başlattığı soruşturma, Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunca yürütülecek.

Yazışmaların Twitter'da Fuat Avni olduğu iddia edilen Emre Uslu ile CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran arasında geçtiği öne sürülmüştü. Oran önceki gün Emre Uslu ile yazıştığı haberlerini yalanlayarak yasal yola başvuracağını açıklamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız