Süleyman Pehlivan teslim oldu

15 Temmuzdarbe girişiminin ardından hakkında yakalama kararı verilen Yargıtay üyelerinden Süleyman Pehlivan'ın firarı, İzmir'de sona erdi. Kentte bulunduğunu öğrenen polisin operasyonlarını sıklaştırması üzerine Süleyman Pehlivan, teslim oldu.

Haberler DHA 03.08.2016 - 12:47 Son Güncelleme : 03.08.2016 - 13:02

Yarbay Ali Tatar
Süleyman Pehlivan

Amirallere suikast soruşturması sırasında Deniz Yarbay Ali Tatar'ın intiharına neden olan ikinci ifade çağrısını çıkartan dönemin özel yetkili savcısı olan, ardından Yargıtay üyeliğine seçilen Süleyman Pehlivan hakkında, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra gözaltı kararı çıkartıldı.  

Yakalanması istenen 14 Yargıtay üyesinden biri olan Süleyman Pehlivan, kararı duyduktan sonra firara etti.  
 
Bir süre önce İzmir'de bulunduğu istihbaratı alınan Süleyman Pehlivan'ın yakalanması için polis art arda operasyonla başladı.  

Polisin gidebileceği tüm adreslerde önlem almasından sonra Yargıtay 19'uncu Ceza Dairesi üyesi Süleyman Pehlivan, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne gidip teslim oldu.  

Süleyman Pehlivan'ın işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye gönderileceği açıklandı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız