Tarihi likör fabrikasına dünya zinciri

Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi'nin Mecidiyeköy'deki tarihi likör fabrikası arazisinde gerçekleştirdiği yeni kültür, sanat ve moda merkezi karma projesi Quasar İstanbul, 1 Mart'ta satışa çıkacak.

Haberler 22.02.2013 - 13:49

Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi'nin Mecidiyeköy'deki tarihi likör fabrikası arazisinde hayata geçirdiği karma projesi Quasar İstanbul, metrekaresi 6 bin ile 10 bin 750 dolar arasında değişen fiyatlardan 1 Mart'ta satışa sunulacak.

23 bin 700 metrekare ar
azi üzerine 500 milyon İsviçre Frangı yatırım ile gerçekleştirilecek Quasar İstanbul'da; otel, rezidans, ofis, mağaza ile kültür sanat moda merkezi olarak hayata geçirilecek tarihi likör fabrikası yer alacak.
Dünyanın en ünlü 5 yıldızlı otel zincirlerinden Fairmont Hotels de Türkiye'deki ilk oteli ve ofis bölümü ile Quasar İstanbul'da yer alacak.

75 ile 765 metrekare arasında değişen 257 konut ile 58 ofis ve 4 bin 300 metrekare sosyal alandan oluşacak Quasar İstanbul; 2015 yılının son çeyreğinde teslim edilecek.

Quasar Rezidans, sıra dışı tasarımları ile tanınan iç mekan tasarımcısı Marcel Wanders tarafından tasarlanıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız