Taş ve demir parçaları yağdı

Afyonkarahisar'da cephanelikteki patlamayla birlikte çevre mahallelere de taş ve demir parçaları yağdı. Can kaybı ve yaralanan olmadı ancak çok sayıda ev ve araç zarar gördü.

Haberler NTV Haber 06.09.2012 - 13:25

Afyonkarahisar'da askeri cephanelikte meydana gelen patlama nedeniyle kışla yakınındaki Harman Mahallesi de büyük hasar gördü.

İlişkili Haberler


Mahallede can kaybı ve yaralanan olmadı. Patlama sırasında mahallelinin evlerinde olması can kaybını önledi.

Patlamayla birlikte askeri birlikteki binalardan kopan beton parçaları, taş ve demir parçaları mahallenin üzerine yağdı. Evlerin camları kırıldı, çatılar çöktü. Çok sayıda araç da taş ve demir parçaları yüzünden zarar gördü.

NTV yayınına katılan bir mahalleli yaşananları şöyle anlattı:

"İlk önce deprem oluyor sandık, sarsıntı başladı. Sonradan patlama sesi geldi. Herkes dışarı çıktı. Ortalık toz duman olmuştu. Askeriyenin olduğu yerden büyük bir alev topunun yukarıya yükseldiğini gördük. Kargaşa başladı, elektrikler kesildi. Sonra cephaneliklerden birinin patladığı söylendi. İnsanlar evde olmaları sayesinde kurtuldular. Taş ve demir parçaları yağdı."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız