TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza

İstanbul'da Beşiktaş TEM Otoyolu'nda 3 aracın karıştığı zincirleme kaza nedeniyle bir şerit trafiğe kapanırken, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönünde trafik yoğunluğu yaşandı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Haberler DHA 02.01.2020 - 16:56 Son Güncelleme : 02.01.2020 - 16:59

İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönü, TEM Baltalimanı ayrımında saat 15.50 sularında otomobil sürücüsü Hakan Y., köprü yönüne ilerlediği sırada trafiğin yavaşlaması üzerine sol şeride geçmek istedi.

Hakan Y., orta şeritten sol şeride yöneldiği sırada, önce yanından geçen bir otomobile ardından da hafif ticari araca çarptı.

Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle, sol şerit trafiğe kapatılırken, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönünde trafik yoğunluğu oluştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız