TikTok’ta çocuklara cinsel istismar tuzağı iddiası: Gözaltındaki Mehmet A’nın ifadesi ortaya çıktı

TikTok’ta yaptığı yayınlarda çocukları taciz ettiği iddia edilen emekli uzman çavuş Mehmet A’nın emniyetteki işlemleri tamamlandı. İfadesinde taciz suçlamasını reddeden Mehmet A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haberler DHA 25.03.2024 - 15:32

TikTok’ta yaptığı canlı yayınlarda çocukları taciz ettiği iddia edilen Mehmet A., adliyeye sevk edildi.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine polis ekipleri, sosyal paylaşım sitesinde müstehcen yayın yapıp, çocukları taciz ettiği iddia edilen Mehmet A’nın yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan araştırmada Mehmet A’nın Tokat’ın Erbaa ilçesinde yaşadığı belirlendi.

Ekipler, psikolojik problemleri sebebiyle 2010’da uzman çavuşluktan malulen emekli olduğu öğrenilen Mehmet A’nın evine operasyon düzenledi.
Mehmet A’nın yaptığı canlı yayınlarla çocukları cinsel taciz tuzağına çektiği iddia edildi
Müstehcenlik, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ile aşağılama suçlarından gözaltına alınan Mehmet A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

TACİZ İDDİASINI REDDETTİ

Mehmet A., emniyetteki ifadesinde hakkındaki iddiaları kabul etmediğini söyledi.

“Sosyal paylaşım sitesi Tiktok’ta canlı yayınlar yapıyorum.” diyen Mehmet A., “Yaptığım yayınlarda çocukları taciz etmedim.” ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız