Trafik kavgasında 8 kişiyi hastanelik etti

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, trafikte yol verme meselesinden çıkan kavgada 4 dünya, 9 Türkiye şampiyonluğu bulunan kickbokscu 30 yaşındaki Cesur Turgay, 8 kişiyi hastanelik etti. Kavgada, Cesur Turgay ise hafif yaralandı.

Haberler DHA 28.04.2016 - 20:10

İzmir-Aydın Karayolu Ayrancılar Mahallesi'nde marketten alışveriş yapan dünya şampiyonu kickbokscu Cesur Turgay, elindeki poşetleri aracının bagajına yerleştirmeye çalışırken arkadan gelen bir arabadan 5 kişi indi.

Alkollü olduğu ileri sürülen bu kişiler, iddiaya göre, 'Bize bakıp niye sağa çektin arabayı' deyip saldırmak istedi. Sayısal üstünlüklerine güvenen trafik magandaları sert kayaya çarptı. Cesur Turgay, 5 kişiyi tek tek yumruklayarak devirdi. Arkadan gelen 3 kişiyi daha deviren Turgay, 8 kişiyi hastanelik etti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

OLAYLAR PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Önceden de bir telefon dolandırıcısını dövmesiyle basında kendine yer bulan 4 dünya, 9 Türkiye şampiyonluğu bulunan kickbokscu Cesur Turgay, bu tarz olaylarla anılmak istemediğini söyledi.

Turgay: "Geçtiğimiz aylarda Umre'ye gidip geldim. Artık hayatıma bir çeki düzen vermek ve kimseye bulaşmak istemiyordum. Müteahhitlik alanında ilerlemeyi hedefliyordum. Ancak olaylar peşimi bırakmıyor" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız