Türk Hava Yolları’ndan rötar uyarısı (En az 45 dakika gecikme yaşanacak)

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Avrupa ülkelerindeki hava sahası kapasitesi problemi nedeniyle bugün Avrupa ülkelerine yapılacak uçuşlarda en az 45 dakika gecikme yaşanacağını açıkladı.

Haberler DHA 30.07.2023 - 13:33

Avrupa ülkelerinde hava sahası kapasite problemi yaşanıyor.

Bu probleme bağlı olarak, Türk Hava Yolları’nın (THY) bugün Avrupa ülkelerine yapacağı uçuşlarda en az 45 dakika gecikme yaşanması bekleniyor.

Açıklama, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi’den geldi.

THY’nin bugün bin 630 planlı seferinin 760’ının Avrupa ülkelerinin hava sahasından geçeceğini söyleyen Ekşi, “2022 yılından itibaren Avrupa ülkelerindeki hava sahası kapasite problemleri ve yol boyu gecikmeleri maalesef devam ediyor.” dedi.

EN AZ 45 DAKİKA GECİKME YAŞANACAK

Avrupa’ya seferlerde en az 45 dakika gecikme yaşanacağı uyarısında bulunan Ekşi, buna bağlı olarak zamanında dönüş yapamayan uçaklar nedeniyle bağlantılı seferlerde de ertelemeler yaşanabileceğini söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız