Enis Berberoğlu'nun tutukluluk kararına itiraz

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutukluluk kararına itiraz edildi.

Haberler ntv.com.tr 15.06.2017 - 11:14 Son Güncelleme : 15.06.2017 - 16:14

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutukluluğuna itiraz edildi.

Berberoğlu'nun avukatı Murat Ergün, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesince 25 yıl hapis cezasına çarptırılan müvekkilinin tutukluluğuna itirazı içeren dilekçeyi bir üst mahkemeye sundu.

İtirazı üst mahkeme olan İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi değerlendirecek. Bu nedenle sanık Berberoğlu hakkındaki dava dosyası, İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, MİT TIR'larının durdurulması olayına ilişkin CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun, "devletin güvenliği veya iç veya dış siyasal yararları bakımından niteliği itibarıyla gizli kalması gereken bilgileri siyasal veya askeri casusluk maksadıyla açıklamak" suçundan 25 yıl hapisle cezalandırdı. Mahkeme heyeti, Berberoğlu'nun tutuklanmasına karar vermişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız