Üç ilde 6 kişi boğuldu

Şanlıurfa’da Atatürk Barajı’na giren bir kişi boğuldu. Sakarya’da gölette kayık albora oldu; bir kişi boğuldu, bir kişi kayboldu. Samsun’da ise denize giren 3'ü çocuk 4 kişi boğularak öldü.

Haberler 13.07.2009 - 09:23

Şanlıurfa’da Ömer Akça, yüzmenin yasak olduğu Atatürk Baraj Gölü’ne su yatağıyla girdi. Gölet'in kıyısından 50 metre uzaklaşan Akça'nın üzerinde olduğu su yatağı patladı.

Ancak çevredekilerin çabası Akça'yı kurtarmaya yetmedi.

Akça'nın yakınları olayı su altı kurtarma polisine bildirdi. Polisin başka bir olaya gitmesi yüzünden 5 saat sonra gelmesi olay yerindeki tansiyonu yükseltti.

Bu sırada olay için "İyi oldu" dediği iddia edilen tesisin güvenlik görevlisi dövüldü.

Bir süre sonra da Akça'nın yakınları arasındaki sözlü tartışma kavgaya dönüştü.

Jandarma, bir yandan da boğulan Akça'nın cesedine ulaşmaya, diğer yandan kavga eden aile bireylerini ayırmaya çalıştı.

Akça'nın cesedine bu sabah yapılan çalışmada ulaşıldı. Ceset, otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.

KAYIK ALABORA OLDU
6 kişi, Sakarya Nehri kıyısındaki bir gölete balık tutmak için kayıkla açıldı. Ancak şiddetli fırtına, kayığın alabora olmasına neden oldu.

Kayıktaki baba Cem Taştan ile 10 yaşındaki oğlu Mehmet boğulurken, bir kişi de suda kayboldu.

Diğer üç kişi ise yüzerek kıyıya çıkmayı başardı.

ÜÇ KARDEŞTEN 2'Sİ BOĞULDU
19 Mayıs ilçesi Yörükler beldesinde piknik yapan Ramazan Öz'ün çocukları, 12 yaşındaki Elifnur, 10 yaşındaki Feyzanur ve 14 yaşındaki Hüsranur Öz ile sadık Koçburan'ın 13 yaşındaki oğlu Yusuf Koçburan denize girdi. Ancak çocuklar, denizde akıntıya kapıldı.

Çevredekilerin yardımıyla Feyzanur Öz kurtarıldı, çocukları kurtarmak için denize giren Sadık Koçburan ve diğer üç çocuk ise boğuldu.

KANO ŞAMPİYONASI'NDA KAZA
Rize'de Fırtına Vadisi'nde yapılan "Türkiye Akarsu Kano Slalom Şampiyonası"nda Rize Belediyespor Kulübü sporcusu 14 yaşındaki Evrim Özçelik'in bindiği kano devrildi.

Sporcu akıntı nedeniyle bir süre sürüklendi. Boğulma tehlikesi geçiren genç sporcu görevlilerin yardımıyla sudan çıkarıldı.

Özçelik'in sağlık durumu iyi olduğu belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız