Uçağın tekerleği yandı, panik yaşandı

Diyarbakır-İstanbul seferini yapan bir yolcu uçağının kalkışı sırasında kuyruk kısmındaki tekerlekte arıza meydana geldi. Yolcular uçaktan indiridi, arıza giderilmeye çalışılıyor.

Haberler Anadolu Ajansı 01.12.2009 - 16:07

Diyarbakır-İstanbul seferini yapan özel bir firmaya ait yolcu uçağının kuyruk kısmındaki tekerlekte arıza meydana geldi.

Diyarbakır-İstanbul seferini yapan özel bir firmaya ait yolcu uçağı, kalkış için harekete geçtiği sırada kuyruk kısmındaki tekerlekte duman yükselmeye başladı. Dumanın yükselmesiyle kalkıştan vazgeçildi ve uçaktaki yolcular indirildi.

Tekerleğe hidrolik damlaması sonucu dumanın oluştuğunu belirten yetkililer, güvenlik amacıyla yolcuların indirildiğini belirterek, ''Duman çıkınca tedbir olsun diye yolcular indirildi. Hidrolik damlaması sonucu duman oluştu. Lastiğin değiştirilmesi ihtimali var. Arızanın giderilmesine çalışılıyor'' dediler.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız