Uluslararası caz günü İstanbul’da

UNESCO ikinci Uluslararası Caz Günü’ne ev sahipliği yapacak şehri belirledi. 2013 Caz Günü etkinliği İstanbul’da gerçekleşecek.

Haberler 30.09.2012 - 12:25

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO), Kasım 2011’de düzenlenen 36. Genel Konferansı’nda 30 Nisan’ın “Uluslararası Caz Günü” olarak ilan edilmesini kararlaştırdı.

UNESCO Genel Direktörü Irina Bokova, 2013 yılında gerçekleştirilecek ikinci Uluslararası Caz Günü etkinliklerine ev sahibi olarak İstanbul’un seçildiğini açıkladı.

Dünyanın en tanınmış caz festivallerinden ikisine uzun yıllardır başarıyla ev sahipliği yapan İstanbul, 30 Nisan 2013 günü çeşitli ülkelerden caz sanatçılarının ve cazın gelişimine katkıda bulunan şahsiyetlerin katılımıyla kültürel diplomasi ve tanıtım açısından unutulmaz bir uluslararası etkinliğe sahne olacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız