Urfa’da yıkım gerginliği

Şanlıurfa'da, kaçak inşa ettikleri yapıların yıkımına engel olmak isteyen ev sahipleri, polis ve belediye ekiplerine direndi.

Haberler Anadolu Ajansı 11.05.2011 - 12:22

Şanlıurfa Belediyesi ekiplerince kent genelinde kaçak yapılara yönelik yürütülen çalışmalarda Topdağı ve Devteşti mahallelerinde hazine arazisi üzerine yaptırılan yapı ve kaçak katların yıkım kararı alındı.

Bunun üzerine iş makineleri ve polis ekipleriyle Topdağı Mahallesin giden belediye ekipleri, Süleyman T'ye ait tek katlı bir evi yıkmaya çalıştı.

Ev sahipleri ile bazı yakınları yıkımı engellemeye çalışarak, polis ve belediye ekiplerine direndi. Bunun üzerine polis ekipleri, yıkıma engel olmak isteyen 3 kişiyi kelepçeleyip gözaltına aldı.

Bu esnada bir kadın sinir krizleri geçirdi. Polisin müdahalesinin ardından, belediye ekipleri, buradaki yıkım işlemini tamamladı.

Devteşti Mahallesi'nde de 5 katlı bir evin son katının kaçak yapıldığını tespit eden ekipler, kaçak katı balyozla yıktı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız