Beylikdüzü'de kamyon uyarı tabelasını devirdi, trafik kilitlendi

Beylikdüzü'de bir kamyon, altından geçmeye çalıştığı "Otobüs ve kamyon giremez" yazılı uyarı tabelasını çarparak devirdi. Kaza nedeniyle E-5 yanyolu yaklaşık 2.5 saat trafiğe kapandı.

Haberler DHA 17.01.2017 - 17:12

İstanbul Beylikdüzü'de bir kamyonun, yükseklik uyarısına rağmen altından geçmeye çalıştığı tabelayı devirmesi sonucu trafik yoğunluğu yaşandı.

Kaza saat 13.30 sıralarında E-5 karayolu yan yol Edirne istikameti Beylikdüzü mevkiinde meydana geldi.

Bayram Güven'in kullandığı gıda taşıyan kamyon altından geçmeye çalıştığı "Otobüs ve kamyon giremez" yazılı yükseklik uyarı levhasına çarptı.
Çarpmanın etkisiyle levha kamyonun kasasının üzerine düştü ve kamyonun kasasında hasar oluştu. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı. Levhayı kaldırmak için olay yerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte vinç getirildi.

Oksijen kaynağı ile kesilen levha kamyonun üzerinde kaldırıldı. Trafik yaklaşık 2.5 saat sonra açıldı.

Kazada ölen ya da yaralanan olmazken çevrede bulunan vatandaşlar olayı şaşkınlıkla izledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız