Vefa ekibi, yardım getirdiği evde kendini asan yaşlı adamı kurtardı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde boğazını bıçakla kestikten sonra, iple kendini tavana asarak intihara kalkışan Ömer Ç. 'yi (71), eve yardım kolisi getiren İnegöl Vefa Sosyal Destek Grubu ekibi kurtardı.

Haberler DHA 02.04.2020 - 13:46


Olay, öğle saatlerinde İnegöl ilçesindeki Yeniceköy Mahallesi'nde meydana geldi. Yanlız yaşayan Ömer Ç., evinin bahçesindeki depoya gidip, bıçakla boğazını kesti. Yaralanan Ömer Ç., daha sonra tavana bağladığı iple intihar girişiminde bulundu.

Bu sırada eve yardım kolisi getiren İnegöl Vefa Sosyal Destek Grubu ekibi, ipte asılı yaşlı adamı fark etti. İpi keserek Ömer Ç.'yi kurtaran görevliler hemen 112 Acil Servisi aradı. Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen Ömer Ç., tedavi altına alındı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız