Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşine silahlı saldırı

Burdur'da CHP'li Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi, evlerinde uğradıkları silahlı saldırıda yaralandı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken, asli failin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 20.04.2020 - 11:24 Son Güncelleme : 20.04.2020 - 13:53

Burdur'un Yeşilova ilçesi Koyunlar Çeşme Mahallesi'nde ikamet eden Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel, kimliği henüz belirlenemeyen kişinin silahlı saldırısında yaralandı.

VALİLİK: 2 KİŞİ GÖZALTINDA

Valilik'ten yapılan açıklamada, 112 Acil Servis ekiplerince Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırılan belediye başkanı ve eşinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı, güvenlik güçleri asli failin yakalanması için kapsamlı çalışma başlattı.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA 

İçişleri Bakanlığı saldırıya ilişkin,

"Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel’e uğradıkları menfur saldırıdan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Söz konusu saldırıyla ilgili olduğu değerlendirilen 2 kişi gözaltındadır.
Burdur Valiliğimiz gelişmeleri soruşturmanın selametini de gözeterek kamuoyu ile paylaşacaktır" açıklamasında bulundu. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız