Yolcu valizinden kadın çıktı

Artvin'de Gürcistan'dan kaçak yollarla yurda girmeye çalışan bir kadın valiz içinde yakalandı.

Haberler Anadolu Ajansı 06.12.2017 - 15:21

Sarp Sınır Kapısı'ndan yaya olarak Türkiye'ye geçmek isteyen Gürcistan uyruklu bir kişinin taşıdığı eşya valizinde saklanan kadın, kontrol sırasında yakalandı.

Artvin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Sarp Emniyet Amirliği personeli, rutin kontrol sırasında, sınır kapısından Türkiye'ye yaya olarak giriş yapmaya çalışan, elinde çekçek olarak tabir edilen el arabası üzerinde büyük bir valiz taşıyan ve kimliği açıklanmayan Gürcistan vatandaşının hareketlerinden şüphelendi.

Yolcu salonuna alınarak valizlerin içini açan polis, valizin içine girmiş cenin vaziyetinde duran bir kadın bulunduğunu tespit etti. Kadının Gürcistan uyruklu T.L. (22) olduğu belirlendi.

Kadının üzerinden çıkan kimliğin Emniyet Şube Müdürlüğünce yapılan sorgulamasında, T.L'nin yurda giriş yasağı olduğu tespit edildi.

Türkiye'ye kaçak yollarla girmeye çalışan kadın, emniyetteki işlemlerinin ardından Sarp Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğüne teslim edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız