Yozgat'ta tecavüz iddiasını paylaşan 6 öğrenciye gözaltı

Yozgat'ta bir kadının 5 kişinin cinsel saldırısına uğradığı paylaşımını yaptıkları ileri sürülen 6 üniversite öğrencisi gözaltına alındı. Öğrenciler hakkında "suç uydurmak"tan işlem yapıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 26.12.2017 - 17:05

Yozgat'ta sosyal medya üzerinden "üniversite öğrencisi bir kadının 5 kişinin cinsel saldırısına maruz kaldığı, bıçaklandığı ve hastaneye kaldırıldığı iddiaları"nı paylaştıkları ileri sürülen 6 üniversite öğrencisi gözaltına alındı. 

Yozgat Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 23 Aralık'ta Bozok Üniversitesinde meydana geldiği iddia edilen "Bir kız öğrencinin 5 şahıs tarafından tecavüze uğradığı ayrıca kesici aletle yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı" şeklindeki sosyal medya paylaşımlarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı aktarılan açıklamada, bu kapsamda yapılan çalışmalar sonucu Bozok Üniversitesinde eğitim gören N.A, İ.Ö, G.G, F.D, T.T. ve H.L'nin gözaltına alındığı ifade edildi.

Açıklamada, haklarında sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak "suç uydurmak"tan işlem yapılan şüphelilerin, emniyetteki ifadelerinden sonra serbest bırakıldığı bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız